NB III-as csapattársait követően Dudás Dániel is megosztotta nézeteit csapatunk idei szereplésével kapcsolatban: Sajnos ez a szezon közel sem úgy sikerült, ahogy a tavalyi. Szerintem mindenkiben kettős érzések vannak. Az idény második felében voltunk nagyon mélyen, de a pozitívum, hogy a végére sikerült kijönni a gödörből és azt a teljesítményt nyújtani, amit saját magunktól is elvárunk.

Játékosaink értékelnek (NB III)

DUDÁS DÁNIEL

NB lll. Közép csoport (2021/2022)

NB III-as csapattársait követően Dudás Dániel is megosztotta nézeteit csapatunk idei szereplésével kapcsolatban:

Kezdjük is a legrelevánsabb kérdéssel, miként gondolsz vissza erre a szezonra?

Sajnos ez a szezon közel sem úgy sikerült, ahogy a tavalyi. Szerintem mindenkiben kettős érzések vannak. Az idény második felében voltunk nagyon mélyen, de a pozitívum, hogy a végére sikerült kijönni a gödörből és azt a teljesítményt nyújtani, amit saját magunktól is elvárunk. Nagyon bízom benne, hogy az utolsó pár meccsen mutatott játékot és akaratot áttudjuk majd vinni a következő idényre, mert úgy gondolom, hogy akkor sokkal sikeresebb lesz a csapat.

Hogyan értékeled, sikerült elérni a kitűzött célokat és megvalósítani az elképzeléseket?

A saját magunk elé kitűzött célokat nem értük el. Ezt mindenki érezte. Ez a csapat sokkal többre képes. Reméljük, az elkövetkező időszakban mellénk áll a szerencse, mivel nagyon sok a belefektetett munka és rengeteget dolgozunk azért, hogy sikerüljön mind az, amit szeretnénk.

Mit tartasz az együttes legnagyobb sikerének/kudarcának a bajnokságban?

Ahogy tavaly, idén is a csapat legnagyobb erőssége az összetartás volt. Rendkívül jó közösség alakult ki az öltözőben, de kudarcként éltem meg, hogy ezt nem tudtuk kivinni a pályára és ott végeztünk ahol.

Milyen jövőre vonatkozó tervek fogalmazódnak meg benned?

A jövőre nézve? Mindenképp szeretném a kiegyensúlyozott teljesítményem mellett valami plusszal segíteni a csapatom eredményességét.

Rövid pihenő áll rendelkezésre, sikerül ilyen rövid idő alatt megfelelően regenerálódni?

Szerintem ilyen rövid pihenő még a karrierem alatt nem volt soha. Ilyenkor mindketten haza utazunk Szerbiába a feleségemmel és ott töltjük a szabadidőnket a szülőkkel, barátokkal.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK