Domokos Bálint, NB III-as csapatunk egyik erőssége, aki téli érkezését követően hamar vezéregyéniséggé nőtte ki magát,  az alábbiak szerint értékelte a tavaszi szezont: Visszagondolva az elmúlt idényre kettős érzéseim vannak. Egyrészt szomorú vagyok, mert úgy érzem sokat dolgoztunk, mind a játékosok, mind az edzők, azonban ez az eredményeinken sajnos ez nem látszott.

Játékosaink értékelnek (NB III)

DOMOKOS BÁLINT

NB lll. Közép csoport (2021/2022)

Domokos Bálint, NB III-as csapatunk egyik erőssége, aki téli érkezését követően hamar vezéregyéniséggé nőtte ki magát, az alábbiak szerint értékelte a tavaszi szezont:

Miként gondolsz vissza erre a szezonra?

Visszagondolva az elmúlt idényre kettős érzéseim vannak. Egyrészt szomorú vagyok, mert úgy érzem sokat dolgoztunk, mind a játékosok, mind az edzők, azonban ez az eredményeinken sajnos ez nem látszott. Ami a saját teljesítményemet illeti azonban jó érzéssel tölt el, hogy védekezőként több gólt is sikerült szereznem és úgy gondolom, hogy a csapatba is beilleszkedtem a rövid idő ellenére.

Hogyan értékeled, sikerült elérni a kitűzött célokat?

Tekintve, hogy a téli átigazolási szezonban érkeztem, így csak a tavaszról tudok nyilatkozni, sajnos azt kell mondanom, hogy a kitűzött célokat nem sikerült elérnünk. Elég nagy hullámvölgybe kerültünk a bajnokság közepén. Remélem a következő idényben jobban fog szerepelni a csapat, amit a tabellán elfoglalt helyezés is mutatni fog.

Mi tekinthető az együttes legnagyobb sikerének, kudarcának?

Az idei legnagyobb sikerként a Cegléd elleni mérkőzést emelném ki, ahol 5 gólt sikerült szereznünk. A legnagyobb kudarcnak a Balassagyarmat elleni mérkőzést említeném, ahol hiába sikerült megszereznünk a vezetést, mégis nagy arányú vereséget szenvedtünk.

Mik a jövőbeli terveid?

Szeretném a tőlem telhető legjobb teljesítménnyel támogatni a csapatom, és bízom benne, hogy pályafutásom alatt sikerül még egyszer magasba emelni a bajnoknak járó trófeát.

Mivel töltöd a rövid nyári pihenőt?

A szokatlanul rövid szünet alatt próbálok pihenni és a lehető legtöbb időt a családommal tölteni, hogy június közepén újult erővel tudjak neki vágni a következő bajnoki szezonnak.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK