Fodor Gergő, a dabasi körzetközpont szakmai vezetője az Albertirsán megrendezésre került U10/U11-es tehetségközponti tornát követően az alábbi értékelést adta: "Tegnap délután az U10-es és az U11-es korosztállyal Albertirsán jártunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10/U11)

FODOR GERGŐ

U10/U11 Tehetségközpont torna

Fodor Gergő, a dabasi körzetközpont szakmai vezetője az Albertirsán megrendezésre került U10/U11-es tehetségközponti tornát követően az alábbi értékelést adta:

Tegnap délután az U10-es és az U11-es korosztállyal Albertirsán jártunk. A monori tehetségközpont által szervezett tornán a Cegléd, a Nagykáta és a Dabas Körzetközpont Válogatottjai, valamint a Monor U11-es csapata vett részt.

Az U11-es korosztály nagyon jó játékot mutatott, védekezésben mindenki tudta a dolgát, jól helyezkedtek a fiúk. Labdakihozatalaink, támadásaink tetszetősre sikerültek, volt olyan gólunk, amit labdakihozatalt követő 5 passz után sikerült elérni. Örültem, hogy az egész éves munkának volt értelme és a srácok tudatosan tudtak játszani.

Az U10-es korosztály játékosai így külön most játszottak először együtt. Náluk még azért van mit tanulni, de voltak bíztató jelek, támadásban egész jól muzsikált a csapat, szép akciók voltak, amiket sikerült is gólokra váltani. A védekezés még nem volt tökéletes, azon van még mit csiszolni, viszont van még egy évünk erre.

Jó volt látni, hogy a körzetünkhöz tartozó egyesületek játékosainak sikerült beilleszkedni és egy csapatot tudtunk alkotni! Köszönjük ezeknek a kluboknak az egész éves munkájukat, segítségüket!

Gratulálok mindkét csapatunknak!

“Focizzunk együtt a jövőért!”
FC Dabas – FTC (1:5)
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:2)
FC Dabas – SZAC (7:5)

Régiós Bozsik Torna
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:0)
FC Dabas – Nagykáta (2:0)
FC Dabas – Jászberény (3:2)
FC Dabas – Bugyi (2:1)
FC Dabas – Érd (1:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK