Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Puebla kupát követően az alábbi értékelést adta: “Hétfő délután a Goldball Parkban a Puebla kupán vett részt, amolyan levezetésként az FC Dabas U13. 15 csapat vett részt a tornán, akiket 3 csoportba soroltak be és 15 perces mérkőzéseket láthattak a rendezvényre kilátogató nézők.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

Puebla kupa (U13) - Goldball Park

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Puebla kupát követően az alábbi értékelést adta:

Hétfő délután a Goldball Parkban a Puebla kupán vett részt, amolyan levezetésként az FC Dabas U13. 15 csapat vett részt a tornán, akiket 3 csoportba soroltak be és 15 perces mérkőzéseket láthattak a rendezvényre kilátogató nézők.

Minden csoportmeccsen támadólag léptünk fel, lényegében felbillent a pálya, de sajnos a helyzetek kidolgozásával hadilábon álltunk. A srácokat csak dicsérni tudom, nagyot küzdöttek minden mérkőzésen.

A csoportból 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a 3. helyen jutottunk tovább.

A legjobb négy köze jutásért azzal a Budai FC-vel játszottunk, akivel a csoportmeccseken gól nélkül döntetlent értünk el. Most 1:0 arányban diadalmaskodtunk, így a tovább is léptünk ezzel a nagyszerű játékkal. A döntőbe jutásért a Mészöly FC ellen játszottunk. Sajnos nagy küzdelem volt ugyan a mezőnyben, de sajnos mindez mégis kevés volt. Két szép góllal, ellenfelünk megérdemelten jutott be a torna döntőjébe. A 3. helyért a Csepel csapatával mérkőztünk. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, gólt sajnos nem sikerült szerezni, így jöhettek a büntetők, amit nagy sajnálatunkra a Csepel csapata nyert.

Büszke vagyok a srácokra, mert a mai napon ebben a 28 fokban műfüvön kellett bizonyítaniuk és minden tőlük telhetőt megtettek, hogy szép eredményt érjünk el. Egy szép hosszú hétvége lezárása volt a mai nap.

Köszönjük a szülők szurkolását! Hajrá Dabas!”

Végeredmény:

1. hely: Mészöly U13
2. hely: Mészöly U12
3. hely: Csepel
4. hely: FC Dabas

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK