Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Vasárnap U14-es csapatunk is lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését. Ezúttal a Törökszentmiklós volt az ellenfelünk. A srácoktól azt kértem, hogy játszanak bátran és élvezzék a mai napon a játékot.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

FC Dabas U14 - Törökszentmiklósi FC (1:6)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap U14-es csapatunk is lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését. Ezúttal a Törökszentmiklós volt az ellenfelünk. A srácoktól azt kértem, hogy játszanak bátran és élvezzék a mai napon a játékot.

A mérkőzés kezdőrúgását az első félidő előtt Volentér Laci, a második félidő előtt pedig Jozic Márkó végezte el. Laci keresztszalagja szakadt el ősszel, Márkónak pedig az egész tavaszi szezont ki kellett hagynia betegsége következtében.

Ellenfelünknek győznie kellett, hogy meg tudja szerezni a 2. helyet. Ennek tudatában le is támadtak minkent. Az első 10 percben szinte a kapunkhoz szögeztek minket, de jól védekeztünk. Ezt követően végre ki tudtunk jönni a szorításból, de sajnos egy mélységi átadást elnéztünk, ellenfelünk meg kihasználta a kínálkozó lehetőséget és megszerezte a vezetést (0:1). Ezután volt egy-két szép támadásunk, lehetőségünk, majd a félidő előtt egy szöglet után a kifejelt labdát Munkácsi Zsolt 22 méterről bombázta ellenfelünk kapujába (1:1).

A szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy szorosabban próbáljuk fogni az ellenfeleinket. A második félidőt ennek köszönhetően nagyon jól kezdtük, ugyan három, közel száz százalékos ziccert hibáztunk el, de emellett mégis jól játszottunk. Azonban ismét kevés volt, hogy jól játszottunk. Jött egy védelmi megingás és egy szép kontra után ismét hátrányba kerültünk (1:2). Próbáltunk egyenlíteni, de sajnos ismét gólt kaptunk. Elúszni látszott a mérkőzés, de a srácok mégis nagyot küzdöttek, egészen az utolsó percekig.

Az eredmény ismét csalóka a mutatott játékhoz képest! Ettől függetlenül ismét gratulálok az egész csapatnak! A mérkőzés után egy mini évzárót tartottunk, süti, zsíros kenyér, gyümölcs, saláta, palacsinta és üdítő társaságával.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.05.29 (Vasárnap, 11:00)
 
FC Dabas U14 – Törökszentmiklósi FC 1:6 (1:1)
Gól: Munkácsi Zs (35′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK