Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Gyulasport-Nonprofit Kft. elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A szerdai napon a Gyula U14-es csapatát láttuk vendégül bajnoki mérkőzésen. Sajnos ismét egy olyan összecsapás volt, amin jobban játszottunk mint a vendégek, de ez megint kevés volt a győzelemhez.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

FC Dabas U14 - Gyulasport-Nonprofit Kft. (3:4)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Gyulasport-Nonprofit Kft. elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szerdai napon a Gyula U14-es csapatát láttuk vendégül bajnoki mérkőzésen. Sajnos ismét egy olyan összecsapás volt, amin jobban játszottunk mint a vendégek, de ez megint kevés volt a győzelemhez.

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Tíz perc elteltével már 0:2 volt az állás, két óriási hibát követtünk el. Mezőnyfölényben játszottunk és két kontrából egyenlíteni tudtunk, Csernák Robi és Dori Andris szépségdíjas gólokat szereztek (2:2). A szünetben átbeszéltük, hogyan legyünk hatékonyabbak a védekezésben. A második félidő elején megint bealudtunk és egy újabb buta gólt kaptunk (2:3). A játék képe nem változott, nagy nyomást helyeztünk ellenfelünkre. Egy előre ívelt labdánál Tóth Bencét letaglózta a vendég kapus, a büntetőt pedig Pacsirta Zétény higgadtan értékesítette (3:3). Sajnos a kidolgozott helyzeteinket ezt követően rendre kihagytuk. Nekünk volt ziccerünk, mégis ellenfelünk egy kontrából ismét megszerezte a vezetést, ami már egyben a győzelmet is jelentette nekik (3:4).

Nem mindig igazságos a futball! Lefocizod az ellenfeledet, szép gólokat szerzel, de a hibáidat könyörtelenül kihasználják, főleg, ha van a csapatodban egy két akcelerált gyerek, akik eldöntik a mérkőzést.

Ettől függetlenül büszke vagyok a fiúkra! Gratulálok a srácoknak, mert játékban megint jobbak voltunk. A másik legfontosabb pedig az, hogy a tanult játékelemek sokaságát látjuk vissza a srácoktól! Vasárnap jön az utolsó bajnoki, 11 órától az FC Dabas Utánpótlás sporttelepén.

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.05.25 (Szerda, 15:00)
 
FC Dabas U14 – Gyulasport-Nonprofit Kft. 3:4 (2:2)
Gól: Csernák R (19′), Pacsirta J Z (33′), Pacsirta J Z (58′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK