Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Küzdelmes és kiélezett mérkőzést játszottunk a tavalyi bajnokcsapat otthonában. Az első félidőben mindkét kapu előtt több lehetőség is kialakult.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Iváncsa KSE – FC Dabas (0:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Küzdelmes és kiélezett mérkőzést játszottunk a tavalyi bajnokcsapat otthonában. Az első félidőben mindkét kapu előtt több lehetőség is kialakult. Megvoltak a helyzeteink, viszont az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét kimaradtak ezek a lehetőségek. Félidőben kértem a srácoktól, hogy higgadtak legyenek a kapu előtti szituációknál. A második félidőben is nagy iram volt a pályán. Egy szép átlövéssel sikerült megszereznünk a vezetést, majd ezután okosan játszva, úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet értünk el. Van még hátra egy forduló a bajnokságból, hazai pályán szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szezontól.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.22 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Iváncsa Sporttelep
 
Iváncsa KSE – FC Dabas 0:1 (0:0)
Gól: – ill. Domokos B (70′)
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Forgács, Dudás, Molnár, Domokos, Erős, Pusztai, Hatvani, Puskás, Kovács
Cserék: Berta, Csomós, Bebők, Márton, Ágoston, Czili

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK