Utolsó idegenbeli fellépésére készül NB III-as első csapatunk. Fehér Ádám legénysége a tavalyi szezon bajnokának, az Iváncsa KSE-nek az otthonába látogat. A gól nélküli döntetlennel zárult városi derbit követően a 6. helyen álló Iváncsa ellen

BEHARANGOZÓ: NB III

Iváncsa KSE - FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 37. Forduló

Utolsó idegenbeli fellépésére készül NB III-as első csapatunk. Fehér Ádám legénysége a tavalyi szezon bajnokának, az Iváncsa KSE-nek az otthonába látogat.

A gól nélküli döntetlennel zárult városi derbit követően a 6. helyen álló Iváncsa ellen kellene pontot vagy pontokat rabolnunk. Mindenképpen fontos lenne, hogy jól zárjuk a véghajrát, mivel köztudottan kissé felemásra sikeredett 2021/2022-es bajnoki szezon, azonban ha a vége jó, akkor azért némiképp jobb szájízzel gondolhatunk vissza erre az időszakra és optimistábban várhatjuk a soron következő 2022/2023-as megmérettetéseket.

Amíg az Iváncsa két győzelemmel (Mohács, Cegléd) és egy vereséggel (Dunaújváros), addig csapatunk egy győzelemmel (Vác), egy döntetlennel (Dabas-Gyón) és szintén egy vereséggel (Paks II) kanyarodik rá az utolsó előtti fordulóra.

Az őszi összecsapáson több, mint magabiztos, már-már kiütés jellegű 5:0 arányú győzelmet arattunk a Wellis Sportparkban. Tudjuk jól, azóta sok víz lefolyt a Dunán, azonban, ha akkor a győzelem sikerülhetett, akkor most vasárnap miért nem. Reméljük végre a szerencse is mellénk szegődik és akkor az utolsó idegenbeli fellépésünket követően valóban optimistán várhatjuk majd az MTK II elleni hazai szezonzárót.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Iváncsa KSE – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.22 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Iváncsa Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK