Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a hétvégi Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Városi rangadót játszottunk vasárnap délután. A találkozóra rányomta a bélyegét a nagy tét. Mi oldalunkról szerettük volna kicsit kárpótolni a hazai közönséget egy győzelemmel, valamint kozmetikázni a táblázatot, ellenfelünk pedig még mindig küzd a bent maradásért.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

FC Dabas - Dabas-Gyón FC (0:0)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a hétvégi Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Városi rangadót játszottunk vasárnap délután. A találkozóra rányomta a bélyegét a nagy tét. Mi oldalunkról szerettük volna kicsit kárpótolni a hazai közönséget egy győzelemmel, valamint kozmetikázni a táblázatot, ellenfelünk pedig még mindig küzd a bent maradásért.

Ennek tükrében nem is csoda, hogy mindkét csapat idegesen kezdte a mérkőzést. Az első félidőben nem igazán tudtunk komoly helyzetet kialakítani, igaz a vendégek sem veszélyeztették a kapunkat. A második játékrészben már voltak lehetőségeink, ezek azonban rendre kimaradtak. A jelenlegi időszakban nagyon hiányoznak a jó döntések az ellenfél kapuja előtt. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy ellenfelünknek is volt pár komoly lehetősége a gólszerzésre.

Két mérkőzés maradt hátra a bajnokságból, elég hektikus szezont tudhatunk mögöttünk, nagyon nagy szükség lenne arra, hogy jó szájízzel zárjuk a bajnokságot.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.15 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Dabas-Gyón FC 0:0 (0:0)
Gól: – ill. –

FC Dabas: Hermány – Kiss, Forgács, Dudás, Molnár, Fritz, Erős, Domokos, Lévai, Kovács, Puskás
Cserék: Berta, Márton, Pusztai, Ágoston, Bebők, Hatvani, Czili, Csomós, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK