Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a 75 JP Villámtornát követően az alábbi értékelést közölte: "Május 14-én az U9-es csapat Budapestre utazott, hogy részt vegyen a 75 JP Villámtornán. Két darab ötös csoport lett kialakítva, majd a helyosztókat a csoportban elért helyezések határozták meg.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

Kicska Tamás

75 JP Villámtorna

Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a 75 JP Villámtornát követően az alábbi értékelést közölte:

Május 14-én az U9-es csapat Budapestre utazott, hogy részt vegyen a 75 JP Villámtornán. Két darab ötös csoport lett kialakítva, majd a helyosztókat a csoportban elért helyezések határozták meg. Nagyon erős csoportba kerültünk, szerintem ez volt a legerősebb. Ellenfeleink az FTC U8, a Soroksár SC, a Főnix-Gold, és a SC-Hírösép voltak.

Az FTC U8 ellen kezdtük meg a csoport küzdelmeket. Egész jól partiban voltunk, de sajnos kijöttek a különbségek, de így is elégedett voltam, mert volt olyan 4-5 perc, amikor nagyon beszorítottuk őket. A Soroksár ellen folytattuk a szereplést, ahol könnyedén nyerhettünk volna, ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, mert bőven voltak, de összességében elégedett voltam itt is. A Főnix ellen már nagyobb különbség volt, de mentek a srácok és nem adták fel. Az SC-Hírösép ellen pedig egy nagyon magabiztos győzelmet arattunk, itt láttam vissza igazán azokat, amiket az edzéseken gyakoroltunk.

A 7-8. helyért a Felsőpakony csapatával mérkőztünk meg, ahol ismét örülhettünk a győzelemnek, ezzel pedig a 7.helyen zártunk.

Összességében nagyon elégedett voltam, és végre azt is láthattam, hogy miben kell fejlődnünk ahhoz, hogy még jobb eredményt érjünk el egy hasonló megmérettetésen.

Hajrá Dabas!

Húsvéti Nagy Gólvadászat
 
A-Csoport:
1. Jászfényszaru VSE
2. FC Dabas
3. RAFC
4. Szolnoki MÁV UFC
5. Nagykáta SE
 
Végeredmény:
1. DEAC
2. Jászfényszaru VSE
3. Szolnoki MÁV UFC
4. MTK Budapest U7
5. FC Dabas
 

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK