Kettes csapatunk szombaton délután a Péteri KSK-t fogadta a Wellis Sportparkban. Mindkét fél az alsóházban foglal jelenleg helyet, közel hasonló játékerőt és eddig mutatott teljesítményt produkálva, így kiélezett csatára és igazi "hatpontos" mérkőzésre számíthattunk az összecsapást megelőzőleg.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Péteri KSK (1:1)

Hazai döntelten a Péteri ellen

Kettes csapatunk szombaton délután a Péteri KSK-t fogadta a Wellis Sportparkban. Mindkét fél az alsóházban foglal jelenleg helyet, közel hasonló játékerőt és eddig mutatott teljesítményt produkálva, így kiélezett csatára és igazi “hatpontos” mérkőzésre számíthattunk az összecsapást megelőzőleg.

Noha támadólag léptünk fel már az első perctől kezdve, ellenfelünk kapusa lényegében mindig túljárt az eszünkön, így gól nélküli döntetlennel ért véget az első 45 perc, amit játékosaink mellett a nézők bánhattak leginkább.

A második játékrészben aztán némképp magukra találtak a csapatok, már ami a góllövést illeti. Az 52. percben rutinos nagy öregünk, a csereként pályára lépő Danyis Attila nyitotta a gólok sorát. Találatának köszönhetően magunkhoz ragadtuk a hőn áhított vezetést (1:0). Örömünk azonban nem tarthatott túl sokáig, ugyanis a vendégek Horváth Gábor révén pár perccel később ki tudtak egyenlíteni (1:1), így az utolsó fél órára lényegében úgy kanyarodtak rá a felek, mintha semmi sem történt volna. A hátralevő időben mindkét csapat próbálta cserékkel frissítve a maga javára fordítani az eredményt, azonban mivel a további kínálkozó lehetőségeink is rendre kimaradtak, így végül nagy sajnálatunkra 1:1-es döntetlennel ért véget a Megye II-es összecsapás.

Folytatás jövő szombaton az utolsó előtti Tápiószele otthonában.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.05.14 (Szombat, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Péteri KSK 1:1 (0:0)
Gól: Danyis A (52′) ill. Horváth G (60′)
 
FC Dabas: Berta – Talapka, Molnár, Bebők, Ordasi, Czili, Rutterschmid, Kicska, Farkas Zs, Farkas Cs, Fodor
Cserék: Petrányi, Danyis, Zsíros, Bujdosó, Venicz, Kovács, Berkes

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK