Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Kedden a Gyulára, a Grosics Akadémia otthonába utazott U14-es csapatunk. Az igen hosszú utazás után egy szép sporttelepre érkeztünk meg. Sajnos ismét egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

SZ-CS Grosics Akadémia - FC Dabas U14 (5:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Kedden a Gyulára, a Grosics Akadémia otthonába utazott U14-es csapatunk. Az igen hosszú utazás után egy szép sporttelepre érkeztünk meg. Sajnos ismét egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot.

Az első félidőben bent ragadtunk az öltözőben, két buta hibánkat a hazai azonnal csapat könyörtelenül kihasználta (2:0). Kezdtünk magunkhoz térni, de sajnos hiába birtokoltuk többet a labdát, csak távoli átlövésekig jutottunk. Mire kijöttünk a sokkból, megint ajándékoztunk kettő gólt a hazai csapatnak (4:0).

Félidőben kicsit rendeztük a sorsunkat. A második játékrészben szinte egy kapuztunk, szabadrúgások sorozatát harcoltuk ki, de sajnos körbe lőttük a kaput.

Meg kell tanulnunk, hogy az ilyen mérkőzéseken játszhatsz szépen és tudatosan, lehet a mérkőzés összképe alapján 70/30 a labdatartásod, ha a lehetőségeidet nem használod ki, illetve buta hibákból gólokat ajándékozol az ellenfélnek, nem fogsz pontot szerezni. Emellett mindenképpen bátrabb játék kell, ha eredményt szeretnénk elérni. Tanulnunk kell a hibáinkból, mert az visz majd előre minket a fejlődésben.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2022.05.10 (Kedd, 16:00)
 
SZ-CS Grosics Akadémia – FC Dabas U14 5:0 (4:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK