Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Bugyi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Múlt csütörtökön U13-as csapatunk Bugyira látogatott bajnoki mérkőzésre. A hazai csapat nagyon megnehezítette a dolgunkat, mivel igen szervezetten és nagy akarattal játszottak a mai napon.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

Bugyi SE - FC Dabas U13 (0:3)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Bugyi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Múlt csütörtökön U13-as csapatunk Bugyira látogatott bajnoki mérkőzésre. A hazai csapat nagyon megnehezítette a dolgunkat, mivel igen szervezetten és nagy akarattal játszottak a mai napon.

A 80 perc során végig a mi akaratunk érvényesült, szépen játszottunk… DE! Sajnos nagyon lassan, pontatlanul kezdtük a mérkőzést, hiába volt mezőfőlényünk, kapura nem voltunk veszélyesek.

Átbeszéltük mit kellene tenni a második félidőben. Gyorsabbak és pontosabbak lettünk és nagy akarattal játszottak ezt követően már a srácok. A hazai csapat mindent megtett, de lehetett látni, hogy előbb utóbb fölényünk góllá érik. Az első találatunkat szerencsésen szereztük, de úgy gondolom, teljesen mégis teljesen megérdemelten.

Gratulálok a csapatnak, mert szépen és tudatosan játszott a mai napon!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Bugyi, Bugyi SE Sporttelep
2022.04.28 (Csütörtök, 17:00)
 
Bugyi SE – FC Dabas U13 0:3 (0:0)
Gól: Somodi M (65′), Somodi M (70′), Virág Á (71′)
 

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK