Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a szombati Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Fegyelmezetten és taktikusan kezdtük a mérkőzést. Tudtunk, hogy az ellenfelünk egy fiatal és dinamikus csapat, és nem mellékesen még jó focit is játszanak.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Paksi FC ll - FC Dabas (2:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a szombati Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Fegyelmezetten és taktikusan kezdtük a mérkőzést. Tudtunk, hogy az ellenfelünk egy fiatal és dinamikus csapat, és nem mellékesen még jó focit is játszanak. A találkozó elejét tudtuk irányítani, majd kiegyenlített lett a játék. Egy kontratámadás végén szép góllal megszereztük a vezetést. Ennek ellenére ismét kapkodóvá vált a játékunk, egy buta szabálytalanság utáni tizenegyes és egy szerencsétlen öngóllal már hátrányba is kerültünk az 53. percben. Ezután abszolút domináltunk, az ellenfél védekezésre rendezkedett be, de nem tudtunk már további gólt szerezni.

Úgy gondolom, ismét peches vereséget szenvedtünk. Hétköznapokon keményen dolgoznak a srácok, ennek ellenére valamiért nem jönnek a várt eredmények. A szakmai stáb azon dolgozik, hogy megtalálja ennek az okát, és végre nekünk is legyen egy kis szerencsénk, amivel a mérleg nyelve is a mi oldalunkra billenjen. Három bajnoki van még hátra, becsülettel le fogjuk játszani ezt a három mérkőzést, hogy kicsit jobb szájízzel zárjuk a bajnokságot. Bízom benne, hogy mindenki átérezni ennek a pár összecsapásnak a fontosságát, ezek közül az első rögtön egy helyi rangadó, jövő hétvégén a Dabas Gyón FC ellen.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.07 (Szombat, 16:00)
Helyszín: Paks, Paksi FC Stadion
 
Paksi FC II – FC Dabas 2:1 (1:1)
Gól: Szekszárdi M (43′), Molnár T (53′) ill. Lévai N (31′)

FC Dabas: Hermány – Kiss, Forgács, Dudás, Molnár, Fritz, Erős, Domokos, Kovács, Lévai, Puskás
Cserék: Berta, Márton, Pusztai, Ágoston, Hatvani, Czili, Csomós, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK