Ismét hétközi fordulóra került sor, ahol hazai pályán a Csank János vezette Vác FC volt az ellenfelünk. A mérkőzés elejétől próbáltuk kezünkbe venni az irányítást, több alkalommal is szépen juttattunk fel a labdát az ellenfél kapujának közelébe.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Vác FC (2:0)

Magabiztos győzelmet arattunk az alsóházban elhelyezkedő Vác FC ellen

Ismét hétközi fordulóra került sor, ahol hazai pályán a Csank János mester vezette Vác FC volt az ellenfelünk. A mérkőzés elejétől próbáltuk kezünkbe venni az irányítást, több alkalommal is szépen juttattunk fel a labdát az ellenfél kapujának közelébe. Az ellenfél a gyors kontrákban bízott, több alkalommal is sikerült átlövéssel befejezni a támadásaikat, szerencsére a lövések nem találtak utat a kapunkba. A mérkőzés 13. percében Domokos jó helyen szerzett labdát, ezután Puskáshoz passzolt, aki a ziccerben nem is hibázott, megszereztük a vezetést (1:0). Az első félidőben az eredmény már nem változott, így minimális előnnyel vonulhattunk az öltözőbe.

A második játékrész elején, a 49. percben Lévai találta magát szemben az ellenfél kapusával, Puskáshoz hasonlóan ő is higgadtan juttatta a játékszert a kapuba, ezzel megszerezte csapatunk második gólját (2:0). Innentől már jelentős előny birtokában játszhattunk, az ellenfelünknek pedig nem is voltak komolyabb helyzetei. Rutinosan játszottunk az utolsó 30 percben. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ha kicsit pontosabbak vagyunk a támadó zónában, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Hosszú idő után sikerült győzelmet szereznünk, nagyon fontos volt már újfent három pontnak örvendeni. A folytatás kicsit szokatlan módon nem a hét utolsó napján, hanem szombat délután, a Paksi FC II ellen idegenben. Reméljük, folytatni tudjuk a szerdán megkezdett sorozatot.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.04. (Szerda, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Vác FC 2:0 (1:0)
Gól: Puskás Z (13′), Lévai N (49′) ill. –

FC Dabas: Hermány – Puskás, Forgács, Dudás, Molnár, Csomós, Lévai, Kiss, Erős, Domokos, Fritz
Cserék: Berta, Márton, Pusztai, Kovács, Ágoston, Hatvani, Czili, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK