Soron következő ellenfelünk az a Balassagyarmati VSE csapata volt, amely a bajnokságban az igen előkelő második helyet foglalhatja el a tabellán. A papírforma ellenünk szólt, mégis nagyon jól indult számunkra az összecsapás, hiszen a mérkőzés 7. percében Pusztai került nagy helyzetbe, nem is hibázott, ezáltal gyorsan megszereztük a vezetést (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Balassagyarmati VSE (1:5)

Súlyos hazai vereség a dobogós Balassagyarmat ellen

Soron következő ellenfelünk az a Balassagyarmati VSE csapata volt, amely a bajnokságban az igen előkelő második helyet foglalhatja el a tabellán.

A papírforma ellenünk szólt, mégis nagyon jól indult számunkra az összecsapás, hiszen a mérkőzés 7. percében Pusztai került nagy helyzetbe, nem is hibázott, ezáltal gyorsan megszereztük a vezetést (1:0). Semmi jele sem volt annak, ami ezután következett. A 13. és a 45. perc között érthetetlen módon, sok egyéni hibát kihasználva öt gólt szereztek a vendégek, így a félidőben 1:5-öt mutatott az eredményjelző. Nehéz első félidőn volt túl csapatunk, a mérkőzés gyakorlatilag el is dőlt. A szakvezetés ettől függetlenül próbálta felrázni a csapatot, hogy ennél nagyobb arányú vereségbe ne szaladjunk bele. Egy apró tapasz a sebünkre, hogy a második félidőt lehoztuk 0:0-val, ezáltal már negyvenöt perc után kialakult a végeredmény. Nagyon sima vereséget szenvedtünk, sorra követtük el az egyéni hibákat, amelyeket az ellenfél könyörtelenül kihasznált.

Össze kell kapni magát a csapatnak, mivel van még pár forduló hátra a bajnokságból. Soron következő mérkőzésünk május elsején, a munka ünnepén kerül majd megrendezésre Makón. Bízunk benne, hogy innen már csak felfele vezet az utunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.04.24. (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Balassagyarmati VSE 1:5 (1:5)
Gól: Pusztai A (7′) ill. Kovács D (13′), Csiki N (19′), Kiss Á (34′ – öngól), Gergely P (38′), Kovács D (45′)
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Dudás, Molnár, Márton, Erős, Domokos, Pusztai, Kovács, Németh, Lévai
Cserék: Berta, Ágoston, Bebők, Hatvani, Czili, Csomós, Fritz, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK