Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az Orosháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Vasárnap az U14-es csapatunk Orosházára látogatott. Ősszel egy parázs mérkőzést játszottunk. Sajnos egyéb okok következtében ismételten igen szűk keretünk volt, sőt két fő 2010 születésű játékost is el kellett vinnünk. Akik azonban a keretben voltak, mindent megtettek.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

OMTK-ULE 1913 - FC Dabas U14 (5:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az Orosháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap az U14-es csapatunk Orosházára látogatott. Ősszel egy parázs mérkőzést játszottunk. Sajnos egyéb okok következtében ismételten igen szűk keretünk volt, sőt két fő 2010 születésű játékost is el kellett vinnünk. Akik azonban a keretben voltak, mindent megtettek.

Helyenként jól játszottunk, de sajnos egy rövidzárlat után szinte el is dőlt a mérkőzés. Sajnos a játékvezető is elég sajátosan vezette a mérkőzést, ami nagy százalékban minket sújtott.

Ettől függetlenül gratulálok srácok, mert mindenkin látszott, hogy nagyon akart, de ma sajnos csak ennyi volt a mérkőzésben. A hibáinkból tanulnunk kell, mert azért azt is el kell mondani, hogy ilyen gólokat nem szabad kapnunk!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Orosháza Utánpótlás Sportközpont
2022.04.24 (Vasárnap, 11:00)

OMTK-ULE 1913 – FC Dabas U14 5:0 (1:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK