Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A szombati napon U13-as csapatunk az Iváncsa csapatát látta vendégül. Az éjszakai nagy esőzés miatt elég mély talajú pálya fogadott minket. A mai keretünkben ismételten a 2010-es születésűek kaptak leginkább lehetőséget.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

FC Dabas U13 - Iváncsa KSE (2:0)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati napon U13-as csapatunk az Iváncsa csapatát látta vendégül. Az éjszakai nagy esőzés miatt elég mély talajú pálya fogadott minket. A mai keretünkben ismételten a 2010-es születésűek kaptak leginkább lehetőséget.

A mérkőzésen őszhöz képest sokkal stabilabb védekezést mutatott be ellenfelünk. Meg is nehezítette a dolgunkat. Korán megszereztük a vezetést, de ennek ellenére sajnos mégsem tetszett a játékunk. Pontatlan passzok, rossz helyezkedések jellemeztek minket, támadásban pedig nem használtuk ki a pálya szélességét. Ahogy haladtak azonban a percek, úgy lettünk egyre magabiztosabbak, védekezésünk is rendben volt, a vendégek nem igen tudtak kialakítani komoly helyzetet. A 3. és a 4. húsz percben sorra dolgoztuk ki a szép akciókat, de a befejezéseket elkapkodtuk vagy kimaradtak. Ebben az időszakban mégis nagyon tetszett a játékunk. Egy büntetőből tovább tudtuk növelni az előnyünket, ami egyben a végeredmény is lett. (2:0)

Gratulálok a mai játékhoz, és ahhoz is, hogy váltani tudtunk játékban. Gyerekeinken egyre jobban látszik, hogy fejlődnek. A tanult játékelemeket ugyanis egyre többször kapjuk vissza.

Pozitív még a tavasz folyamán, hogy csoportunkban mind az öt mérkőzésünket megnyertük!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.04.23 (Szombat, 12:00)

FC Dabas U13 – Iváncsa KSE 2:0 (0:0)
Gól: Kleineizl Cs (3′), Janicsák O (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK