Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi dabasi kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést közölte: "Hétvégén kiemelt Bozsik tornát rendeztünk Dabason. Nyolc csapat vett rész a délelőtti megmérettetésen és öt mérkőzést játszott mindenki.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

Balogh Tamás

Kiemelt Bozsik torna (U11)

Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi dabasi kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést közölte:

Hétvégén kiemelt Bozsik tornát rendeztünk Dabason. Nyolc csapat vett rész a délelőtti megmérettetésen és öt mérkőzést játszott mindenki. Ezek a kiemelt tornák már igen színvonalasak szoktak lenni, mert minden csapat egyenlő erőt képvisel és általában kicsik a különbségek. Ezért is külön öröm számunkra, hogy mind az 5 mérkőzést meg tudtuk nyerni, ráadásul úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Persze nem csak a győzelem a fontos, hanem az is, hogy nagyon korrekt játékot mutattunk be, szép gólokat szereztünk. Amiket edzéseken megbeszéltünk és gyakoroltunk, mind védekezésben, mind támadásban, azokat teljes mértékben visszaadták a fiúk mérkőzéseken.

Gratulálunk a fiúknak, nagyon ügyesek voltak és reméljük, a további három tornán is hasonló eredményeket érünk majd el.

Hajrá Dabas!

Eredmények:

FC Dabas – Nagykáta (1:0)
FC Dabas – Dunaharaszti (3:0)
FC Dabas – Cegléd (1:0)
FC Dabas – Érd (1:0)
FC Dabas – Jászberény (4:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK