Kettes csapatunk a szombati nap folyamán annak a Halásztelki FC-nek az otthonába látogatott, akik az Ecser, Újhartyán, Alsónémedi hármassal a tabella negyedik helyezéséért állnak harcban

HÍREK: FC DABAS II

Halásztelki FC - FC Dabas II (2:0)

Szép foci, eredmény nélkül

Kettes csapatunk a szombati nap folyamán annak a Halásztelki FC-nek az otthonába látogatott, akik az Ecser, Újhartyán, Alsónémedi hármassal a tabella negyedik helyezéséért állnak nagy csatában. Hátrányuk 8-10 pont a harmadik helyezett Aranyszarvas SE-től, előnyük pedig 5-6 pont a középmezőny többi csapatával szemben, így mondhatni egymással állnak harcban a második vonalban.

Csapatunk jelenleg a 12. hely környékén helyezkedik el, 7 pont előnyének köszönhetően hátrafelé nem nagyon kell tekintgetnie, viszont egy jó szériával a középmezőny elérése sem elérhetetlen célkitűzés.

Ezen statisztikai adatok tükrében pedig egyértelműen kijelenthető, hogy nem mi számítottunk a mérkőzés esélyesének. Ettől fügetlenül azonban mindent megtettünk, hogy megnehezítsük a házigazda dolgát. Az első félidő első felében álltuk is a sarat, azonban a 29. percben a Halásztelek mégis vezetéshez jutott (1:0). Nem álltunk meg, tettük tovább a dolgunkat becsülettel és bíztunk abban, hogy előbb-utóbb csak sikerül egalizálnunk. Sajnos lélektanilag talán a legrosszabbkor, a félidő zárása előtt pár perccel a hazaiaknak újfent sikerült bevenniük a kapunkat, így jelentős hátrányban voltunk kénytelenek a szünetre vonulni (2:0).

Kemenes György erre reagálva hármas cserével próbálta frissíteni csapatunkat, azonban sajnos a lehetőséget kapó játékosaink is csak a mezőnymunkához tudtak hozzájárulni, gólt nekik sem sikerült szerezniük. A játékkal és a hozzáállással tehát továbbra sem volt gond, azonban a góltalanság sajnos rányomta bélyegét a végjátékra. Az idő csak fogyott és fogyott, a hazaiak pedig továbbra sem engedtek közelebb minket a megszerezhető bajnoki pontokhoz. A rendes játékidő pedig szépen lassan le is csordogált, így végül nagy sajnálatunkra az előző két fordulóhoz hasonlóan ezúttal is pont nélkül maradtunk.

Sajnos a következő forduló sem kecsegtet túl sok jóval, ugyanis azt a Bugyi SE-t fogadjuk majd a  Wellis Sportparkban, aki az Örkénnyel óriási csatát vív a bajnoki címért és a létező minden pontra szüksége van. Nem lesz tehát egyszerű feladatunk, de afelől ne legyen kétsége senkinek, hogy nem feltartott kezekkel fogunk pályára lépni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.04.23 (Szombat, 16:30)
Helyszín: Halásztelek, Németh Ferenc Sportcentrum
 
Halásztelki FC – FC Dabas II 2:0 (2:0)
Gól: Kovács G (29′), Tamás D (42′) ill. –
 
FC Dabas II: Berta – Talapka, Bebők, Rutterschmid, Duhaj, Kicska, Farkas Cs, Farkas Zs, Puskás, Fodor, Molnár
Cserék: Petrányi, Danyis, Zsíros, Berkes, Venicz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK