Az ESMTK és a Gerjeni SK elleni elmúlt heti döntetleneket követően ezúttal a Balassagyarmati VSE ellen kell harcba szállnunk a hét utolsó napján a maximálisan megszerezhető három bajnoki pontért. Feladatunkat azonban a hazai pálya ellenére sem lesz egyszerű, mivel soros ellenfelünk remekül szerepel az idei szezonban.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Balassagyarmati VSE

NB lll. Közép-csoport - 32. Forduló

Az ESMTK és a Gerjeni SK elleni elmúlt heti döntetleneket követően ezúttal a Balassagyarmati VSE ellen kell harcba szállnunk a hét utolsó napján a maximálisan megszerezhető három bajnoki pontért.

Feladatunkat azonban a hazai pálya ellenére sem lesz egyszerű, mivel soros ellenfelünk finoman fogalmazva is remekül szerepel az idei szezonban. Az elmúlt hetekben győzelmet győzelemre halmoztak, egyedül az éllovas Kozármisleny tudta őket két vállra fektetni. A hétvégi dabasi összecsapásra ráadásul egy 3:1 arányú Dunaújváros elleni győzelemmel hangoltak, aminek nyomán mindössze egy pontra olvadt hátrányuk az egyik legfőbb riválisukkal szemben.

Ami pedig az FC Dabas elleni mérlegüket illeti, az őszi szezonban október 20-án találkoztak csapatunkkal és az egy gólos hátrányt megfordítva végül 2:1 arányú győzelmet arattak hazai pályán.

Törleszteni tehát lenne miért a Balassagyarmattal szemben. Az elmúlt hetek sikertelenségét követően a múlt héten elért két döntetlen már mindenképp bizakodásra adhat okot, azonban most valóban minden játékosunknak tudása legjavát kell kivinnie a pályára és emellett lelkes publikumunk támogatására is mindenképpen szükség lesz, így kérjük kedves szurkolóinkat, hogy vasárnap délután látogassanak ki minél többen a Wellis Sportparkba és segítsék kedvenc csapatukat a dobogó legalsó fokán álló Balassagyarmati VSE elleni NB III-as bajnoki mérkőzésen.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Balassagyarmati VSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.04.24. (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK