Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Gerjeni SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Gyakorlatilag még el sem kezdődött a mérkőzés és már hátrányba is kerültünk. Ezután az ellenfél szinte csak a védekezéssel foglalkozott, mi viszont komoly helyzeteket nem tudtunk kialakítani.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Gerjeni SK - FC Dabas (1:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Gerjeni SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Gyakorlatilag még el sem kezdődött a mérkőzés és már hátrányba is kerültünk. Ezután az ellenfél szinte csak a védekezéssel foglalkozott, mi viszont komoly helyzeteket nem tudtunk kialakítani. A második félidő első tíz percében a játékunk feljavult és sikerült is az egyenlítés, ezután pedig ismét kapkodóvá vált a játékunk. Labdabirtoklásban bőven az ellenfél fölé kerekedtünk, de a lehetőségeinket továbbra sem sikerült gólra váltanunk. Kapkodó volt a játékunk, ahogy fogyott az idő, úgy váltunk egyre inkább türelmetlenné. Javítani kell a játékunkon. Azon leszünk a jövőben, hogy jobb eredményeket érjünk el.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.04.17. (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Paksi Atomerőmű SE Sporttelep
 
Gerjeni SK – FC Dabas 1:1 (1:0)
Gól: Királyházi B J (1′) ill. Puskás Z (50′)
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Dudás, Erős, Molnár, Fritz, Domokos, Pusztai, Hatvani, Puskás, Lévai
Cserék: Berta, Márton, Kovács, Ágoston, Bebők, Czili, Csomós, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK