Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A csütörtöki napot követően pénteken ismét bajnoki mérkőzés várt ránk. A húsvéti hétvége miatt előre kellett hozni a mérkőzést. Ezúttal tehát Kecskemétre utaztunk az U14-es kerettel.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

Makó FC - FC Dabas U14 (2:2)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A csütörtöki napot követően pénteken ismét bajnoki mérkőzés várt ránk. A húsvéti hétvége miatt előre kellett hozni a mérkőzést. Ezúttal tehát Kecskemétre utaztunk az U14-es kerettel. Reméltem, hogy az előző napi mérkőzés utáni levezető kocogás, nyújtás és hengerezés elég lesz a pihenésre.

A mérkőzésre térve, ha a tegnapi ellenfelünk mindennel foglalkozott csak a játékkal nem, akkor a kecskeméti csapat rátett még egy lapáttal. Ehhez kepést mégis nagyon jól kezdtük az összecsapást. Egy bedobás után Somodi Martin nagyszerű labdát tálalt Pacsirta Zéti elé, aki a kapus mellett a hálóba passzolt (0:1). A következő támadásunknál Tóth Bence szép beadását Vízer Szabi kapásból a bal alsó sarokba lőtte. Meg kell mondani, nagyon szép támadás volt (0:2). Jól játszottunk, a labdákat jól tartottuk meg és szépen járatták a játékszert srácok. Ellenfelünk csupán szögletekből tudott gondot okozni, de szerencsére mindig volt valaki, aki menteni tudott. Az utolsó 10 percben a hazai csapat már csupán ívelgetett és próbálta a védelmünk mögé belőni a labdákat. Sajnos az egyik ilyen esetnél rosszul helyezkedtek védőink és a hibánkat góllal büntette a hazai támadó (1:2). Jókor jött a szünet, próbáltam frissíteni, mert lehetett látni, hogy egyesek kezdenek fáradni.

A második félidőben a játék képe nem változott, mi próbáltunk játszani, ami több kevesebb sikerrel össze is jött, de csak mezőnyfölényt tudtunk kicsikarni. A hazai csapat továbbra is csak ívelgetett és néha nem túl szabályos módszereket bevetve próbált letámadni. A nyomást védekezésünk jól bírta, igaz összehoztunk egy büntetőt, amit a hazai csapat sajnos ki is használt (2:2). A maradék időben mindkét csapat nagyot küzdött, de egyik félnek sem sikerült gólt szereznie, így az előző naphoz hasonlóan ismét döntetlent értünk el.

Gratulálok a srácoknak, mert mind a két napon mindent megtettek és a tanult játékelemek sokaságát mutatták be a mérkőzések során. Előbb-utóbb a befektetett munka vissza fogja adni a srácoknak azt, amit az ilyen mérkőzéseken elvett tőlük a sors!

Büszke vagyok rátok srácok! Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Kecskemét, Kecskeméti Széktói Stadion
2022.04.15 (Péntek, 13:00)
 
Kecskeméti LC – FC Dabas U14 2:2 (1:2)
Gól: Pacsirta J Z (4′), Vízer Sz (7′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK