Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Az U14-es csapatunk csütörtökön Makóra látogatott egy elmaradt bajnoki pótlásra. A keretünk sajnos még nem teljes, mert körzetválogatón is részt vett játékosunk. Az előző heti vereségünk után kíváncsi voltam, mennyire tudtuk összerakni magunkat fejben.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

Makó FC - FC Dabas U14 (2:2)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U14-es csapatunk csütörtökön Makóra látogatott egy elmaradt bajnoki pótlásra. A keretünk sajnos még nem teljes, mert körzetválogatón is részt vett játékosunk. Az előző heti vereségünk után kíváncsi voltam, mennyire tudtuk összerakni magunkat fejben.

A mérkőzést jól kezdtük, ellenfelünk nem is tudott mit kezdeni velünk, lényegében csak ívelgettek. 15 perc játék után azonban sajnos elkezdtünk kapkodni, pontatlan passzok sokaságát láttam a srácoktól, ami odáig vezetett, hogy ellenfelünk megszerezte a vezetést is. Szerencsére gyorsan tudtunk egyenlíteni, így a félidő 1:1-es döntetlennel zárult.

A szünetben átbeszéltük, hogy mit is kellene csinálni, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk. Megváltozott a játékunk, mezőnyfölényben játszottunk, de egy figyelmetlenség után ajándékoztunk egy gólt a hazaiaknak (2:1). A srácok mentek előre becsülettel, további helyzeteket dolgoztunk ki, de azok sajnos rendre kimaradtak. Úgy látszott, semmi nem sikerül, aztán egy büntetőhöz jutottunk, amit Pacsirta Zétény értékesített, így ismét pontszerzésre álltunk (2:2). Mindkét csapat a győzelemre játszott az utolsó percekig. Petrányi Marci az utolsó másodpercben ziccert fogott, így maradt végül a döntetlen.

Úgy gondolom, nagyot küzdöttünk egy kellemetlen, néha durva és sportszerűtlen ellenféllel szemben.

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Makó, Makó Város Sportcentrum
2022.04.14 (Csütörtök, 13:00)
 
Makó FC – FC Dabas U14 2:2 (1:1)
Gól: Csernák R (36′), Pacsirta J Z (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK