Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A hétközi fordulóban egy jó iramú és izgalmas mérkőzést játszottunk az ESMTK csapatával. Az első félidőben a küzdelem dominált, meddő mezőnyfölényben telt el a játékrész. A második félidő elején egy szabadrúgásgóllal megszerezte a vezetést a vendég gárda.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

FC Dabas - ESMTK (1:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

A hétközi fordulóban egy jó iramú és izgalmas mérkőzést játszottunk az ESMTK csapatával. Az első félidőben a küzdelem dominált, meddő mezőnyfölényben telt el a játékrész. A második félidő elején egy szabadrúgásgóllal megszerezte a vezetést a vendég gárda. Ezután nagy erőket mozgósítottunk, hogy legalább a döntetlent elérjük. A várva várt gólra a találkozó utolsó másodpercéig kellett várni egy átlövés után. Úgy gondolom, hogy a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna. Remélem, hogy a jövőben Fortuna is egy kicsit mellénk szegődik.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.04.13. (Szerda, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – ESMTK 1:1 (0:0)
Gól: Domokos B (93′) ill. Molnár J (52′)
 
FC Dabas: Berta – Kiss, Dudás, Erős, Márton, Pusztai, Németh, Domokos, Puskás, Molnár, Lévai
Cserék: Hermány, Kovács, Ágoston, Hatvani, Czili, Csomós, Fritz, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK