Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Vasárnap U13-as korosztályunk a Kecskeméti LC csapatával játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Az ősszel nagyon jó mérkőzést játszottunk, még akkor is ha az eredményben nem igen mutatkozott meg.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

Kecskeméti LC - FC Dabas U13 (0:4)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap U13-as korosztályunk a Kecskeméti LC csapatával játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Az ősszel nagyon jó mérkőzést játszottunk, még akkor is ha az eredményben nem igen mutatkozott meg.

A mérkőzést jól kezdtük, három szép akciót vezettünk, de a helyzetek sajnos kimaradtak. Védekezésünk rendben volt, de azt lehetett látni, hogy akik előző nap játszottak, azok kicsit tompák és pontatlan passzokkal játszottak. Az első és a második negyedben kapusaink (Janicsák Olivér, Kozma Miklós) bravúrokat mutattak be. Azt lehetett látni a srácokon, hogy nagyon szeretnének nyerni, azonban a befejezéssekkel voltak problémáink, kissé pontatlanul fejeztük be őket. A harmadik negyedben Olivér megmutatta, hogy nem csak a kapuban tud nagyot teljesíteni. Egy szerencsés találat mellett még két szép akció utáni góllal magabiztos előnyt szerzet a csapatnak. Tóth Bence még szintén szerzett egy gólt, amivel beállította a 4:0-as győzelmünket.

Gratulálok srácok, mert játékban a hazai csapat fölé nőttünk és ez most az eredményben is megmutatkozott. Pozitívum még, hogy a “2010-es kicsik” egyre magabiztosabban játszanak.

Köszönjük a szülőknek, hogy ilyen sokan elkísérték a csapatot.

Hajrá Dabas!“

Bajnoki mérkőzés – Kecskemét, Széktói Stadion
2022.04.10 (Vasárnap, 13:00)
 
Kecskeméti LC – FC Dabas U13 0:4 (0:3)
Gól: Janicsák J O (33′), Janicsák J O (36′), Janicsák J O (64′), Tóth B (75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK