Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A szombati napon a Cegléd U14-es csapatát láttuk vendégül bajnoki mérkőzésen. Jó vendéglátók voltunk. Tálcán kínáltuk a három pontot a vendégeknek, igaz nem szorulnak rá, mert tudatosan és jól játszanak, nem is véletlen, hogy vezetik a tabellát.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

FC Dabas U14 - Ceglédi VSE (0:9)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati napon a Cegléd U14-es csapatát láttuk vendégül bajnoki mérkőzésen. Jó vendéglátók voltunk. Tálcán kínáltuk a három pontot a vendégeknek, igaz nem szorulnak rá, mert tudatosan és jól játszanak, nem is véletlen, hogy vezetik a tabellát.

De térjünk vissza magunkra. Nem gondoltam volna, hogy az előző héten látott játékunkat, tartásunkat elveszítjük a mai mérkőzésen. Viszont visszagondolva a heti edzésmunkára… már megértem! Emellett sérülések, iskolai elfoglaltság és egy fegyelmezetlenség miatt tovább csökkent a létszámunk. A mai mérkőzésen 3-4 orbitális hibánkból kaptunk gólt. Ennyi előnyt nem adhatunk egy csapatnak sem.

Összességében, minden olyat elkövettünk a mai mérkőzésen, amit nem szabad. Kishitűek voltunk, bártortalanul játszottunk, pontatlanságok és helyezkedési hibák sokaságát mutattuk be. Futás nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, sőt 4-5 embertől ne várja senki, hogy mindent megold majd a mérkőzésen. Remélem, ez egyszeri kisiklás volt a csapattól, mert többet tudnak a srácok. Magukba kell nézni egyeseknek, és alázatosabban dolgozni az edzéseken, mert akkor megint egy csapatként tudunk játszani.

Dolgozunk tovább, mert a jövő héten két mérkőzésünk is lesz. Remélem, gondolkodásban és játékban is javulni tudunk majd.

Hajrá Dabas!“

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.04.09 (Szombat, 12:00)
 
FC Dabas U14 – Ceglédi VSE 0:9 (0:4)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK