Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Ráckeve VAFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Érdekesen indult az összecsapás, ugyanis a 3. percben megítélt büntetőt Berta Csaba kapusunk nagy bravúrral védte, majd 15 perccel később a játékvezető újabb büntetőt ítélt, amit viszont már értékesített a ráckevei játékos (0-1).

Edzői értékelés (DABAS II)

KEMENES GYÖRGY

FC Dabas II - Ráckeve VAFC (2:1)

Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Ráckeve VAFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Érdekesen indult az összecsapás, ugyanis a 3. percben megítélt büntetőt Berta Csaba kapusunk nagy bravúrral védte, majd 15 perccel később a játékvezető újabb büntetőt ítélt, amit viszont már értékesített a ráckevei játékos (0-1). Pár perc kellett, hogy kiheverjük ezt a gyomrost, ám ezt követően átvettük a kezdeményezést. Folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket, de mégsem tudtunk betalálni. Az ellenfél kapusa bravúrok sorát mutatta be és a szerencsével sem állt hadilábon.

A második játékrész is úgy folytatódott, ahogyan az elsőt befejeztük. Ellenfelünk mindent megtett hogy megtartsa az egy gólos előnyét és kontrákkal veszélyeztetett. Csapatunk óriási hittel és motivációval futballozott, aminek eredménye, hogy megfordította a mérkőzést. Kivétel nélkül mindenkit dicséret illet!

Győzelmünket két játékosunknak a gyógyulásáért ajánljuk! Beárnyékolta ugyanis örömünket Földes Milán és Bebők Milán súlyos sérülése. Földes Milánnak két helyen törött el a kulcscsontja, míg Bebők Milánnak az orra sérült. Ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.04.02. (Szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II  – Ráckeve VAFC 2:1 (0:1)
Gól: Duhaj Á (67′), Ordasi J (75′) ill. Mucsi Zs (5′)

FC Dabas: Berta – Talapka, Bebők, Ordasi, Rutterschmid,  Földes, Duhaj, Farkas Cs, Molnár, Farkas Zs, Fodor
Cserék: Balogh, Danyis, Zsíros, Berkes, Venicz, Kicska, Molnár

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK