Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője az Érd VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “U13-as fiataljaink a Wellis Sportparkban az Érd csapatával játszották a soron következő bajnoki mérkőzésüket. Az első 20 percben a csapattal a négy védős rendszert próbáltuk ki. Sajnos a srácok akartak, de nagyon szelős volt a védekezésünk, és mindig úton voltunk, ami kapkodást és fejetlenséget okozott.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

FC Dabas U13 - Érd VSE (3:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője az Érd VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U13-as fiataljaink a Wellis Sportparkban az Érd csapatával játszották a soron következő bajnoki mérkőzésüket.

Az első 20 percben a csapattal a négy védős rendszert próbáltuk ki. Sajnos a srácok akartak, de nagyon szelős volt a védekezésünk, és mindig úton voltunk, ami kapkodást és fejetlenséget okozott. Megpróbáltuk, de ezt még gyakorolnunk kell, igaz éles helyzetben tapasztalhatják és tanulhatják meg a négy védős rendszert. A második 20 percben a kötelező cserék következtében visszaálltunk a 3-2-3-as felálláshoz. Teljesen megváltozott a játékunk. Védekezésünk stabilabb lett és támadásban is több lehetőségünk akadt. Ebben az időszakban a labdaszerzés után viszont pontatlan passzaink voltak. A szünetben átbeszéltük, mit kell csinálni. A harmadik és negyedik 20 percben egyre jobban játszottunk, sorra dolgoztuk ki a helyzetek. Nagyon sok olyan tanult elemet láttam vissza a srácoktól, amit edzésen gyakoroltunk. Megszereztük a vezetést, sőt egy szép akció végén még növeltük is előnyünket.

Jó volt látni a srácokon, hogy élvezik a mérkőzést. A játékunkkal felőröltük a vendégeket és a végén magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok srácok, ez ma igazi csapatmunka volt!

Hajrá Dabas!“

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.04.03 (Vasárnap, 11:00)
 
FC Dabas U13 – Érd VSE 3:1 (0:0)
Gól: Kleineizl Cs (46′), Kleineizl Cs (49′), Janicsák J O (67′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK