Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Várható volt, hogy nehéz mérkőzés lesz, ugyanis az ellenfél keretében több NB I-ben is megforduló játékos is szerepelt. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, számos parázs csatával tarkítva. Az első félidőben kevés helyzet alakult ki, mezőnyben gyűrték egymást a felek. Egy buta szabadrúgás után vezetést szerzett a Honvéd.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

FC Dabas - Budapest Honvéd-MFA ll (1:2)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Várható volt, hogy nehéz mérkőzés lesz, ugyanis az ellenfél keretében több NB I-ben is megforduló játékos is szerepelt. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, számos parázs csatával tarkítva. Az első félidőben kevés helyzet alakult ki, mezőnyben gyűrték egymást a felek. Egy buta szabadrúgás után vezetést szerzett a Honvéd. A félidőben átbeszéltük a taktikát, ami remekül sült el, mert a 46. percben sikerült egyenlítenünk. Sajnos ezután egy védelmi hibát ismét kihasznált a vendég gárda. Ezután kapujuk elé szögeztük a Honvéd csapatát, számos helyzetet dolgoztuk ki, viszont nem sikerült legalább egy gólt szereznünk. Kicsit bosszús vagyok, hogy legalább a döntetlent nem értük el. Úgy gondolom, hogy sokkal reálisabb eredmény lett volna a döntetlen. A második félidőben remek hozzáállással és jó játékkal rukkoltunk elő. Erre a második félidei játékra kell alapozni a jövőben és akkor biztos vagyok, hogy a siker sem fog elmaradni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.04.03. (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Budapest Honvéd-MFA II 1:2 (0:1)
Gól: Németh Á (47′) ill. Kerezsi Z (24′), Kerezsi Z (50′)
 
FC Dabas: Hermány – Fritz, Dudás, Forgács, Márton, Erős, Domokos, Lévai, Kiss, Németh, Czili
Cserék: Berta, Csomós, Ruttershmid, Pusztai, Kovács, Puskás, Hatvani

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK