Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Kiskunhalasi Szilády RFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Kiskunhalasra látogattunk az U14-es csapattal bajnoki mérkőzésre. A heti edzéseinken már elég szép létszám állt a rendelkezésünkre, igaz még lehetett látni, hogy betegségből jöttek vissza a srácok.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

Kiskunhalasi Szilády RFC - FC Dabas U14 (3:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Kiskunhalasi Szilády RFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Kiskunhalasra látogattunk az U14-es csapattal bajnoki mérkőzésre. A heti edzéseinken már elég szép létszám állt a rendelkezésünkre, igaz még lehetett látni, hogy betegségből jöttek vissza a srácok.

A hazai csapat nem véletlenül foglalja el a 3. helyet. Már a mérkőzés elején letámadtak, de a srácok a megbeszéltek szerint fegyelmezetten és nagyol jól zárták le a területek. Az első félidőben a védekezésünk jól működött és labdaszerzés után tetszetős akciókat vezettünk.

Sajnos fél perccel a vége előtt egy szögletnél nem figyeltünk és ezt góllal büntette a hazai csapat. A második félidőben játékban partiban voltunk, de lehetett érezni, hogy kezdünk fáradni. Frissítettem és egy kicsit átforgattam a csapatot. Voltak lehetőségeink, de az utolsó passzok nem sikerültek. Az utolsó 15 percben két hibát vetettünk, amit a hazai csapat ki is használt.

Az eredmény sajnos csalóka a látott játékhoz képest. A vereség ellenére gratulálok srácok!

Hajrá Dabas!“

Bajnoki mérkőzés – Kiskunhalas Bundzsák Dezső Városi Sportközpont 2022.04.02 (Szombat, 11:00)

Kiskunhalasi Szilády RFC – FC Dabas U14 3:0 (1:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK