Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője csapatának elmúlt heti megmérettetéseit követően az alábbi értékelést adta: "Az elmúlt héten kétszer is megmérettették magukat U11-es játékosaink, hiszen a hét elején a "Focizzunk együtt a jövőért" tornán vettünk részt, míg hétvégén Jászberényben volt az első idei Régiós Bozsik Torna.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

FODOR GERGŐ

FC Dabas U11 - Heti értékelés

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője csapatának elmúlt heti megmérettetéseit követően az alábbi értékelést adta:

“Az elmúlt héten kétszer is megmérettették magukat U11-es játékosaink, hiszen a hét elején a “Focizzunk együtt a jövőért” tornán vettünk részt, míg hétvégén Jászberényben volt az első idei Régiós Bozsik Torna.

A hétfői nap nem úgy sikerült, ahogy vártuk. Az FTC-vel találkoztunk először, ahol az összes olyan hibát góllal büntették, amit egy gyengébb ellenfél ellen nem vesznek észre a srácok. A csoport második meccse még fájóbb volt, hiszen azzal a Kecskeméti LC vel játszottunk, akivel Régiós Bozsik Tornákon már találkoztunk ősszel. Lehet a nyomás, hogy nyerni kell, vagy a sok szülő jelenléte, de nem jött össze a győzelem. Nagyon sok helyzetünk volt, amit rendre kihagytunk és két hiba után hátul két gólt is kaptunk, így maradt az 5. helyért való mérkőzés, ahol azért a SZAC csapatát csak sikerült megverni.

A hétvégi Régiós Tornán Jászberényben szerencsére sikerült a hétfői napot elfeledtetni. Sikerült az, ami ősszel egyszer sem, 5 meccsből 5 győzelmet értünk el. Időnként nagyon jól és szemre is tetszetősen játszottak a gyerekek, szép támadásaink voltak, amikből gólokat rúgtunk. Védekezésünk is egészen rendben volt, az öt mérkőzésen mindösszesen három gólt kaptunk. Külön öröm számomra, hogy nem csak az U11-esek, hanem a kisebbek, az U10-es játékosaink is nagyon jól játszottak és még gólokat is szereztek!

Gratulálok a fiúknak a hétvégi játékhoz, jövő héten jöhet a folytatás!

Hajrá Dabas!

“Focizzunk együtt a jövőért!”
FC Dabas – FTC (1:5)
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:2)
FC Dabas – SZAC (7:5)

Régiós Bozsik Torna
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:0)
FC Dabas – Nagykáta (2:0)
FC Dabas – Jászberény (3:2)
FC Dabas – Bugyi (2:1)
FC Dabas – Érd (1:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK