Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Vasárnap délután egy jó iramú mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban. Úgy gondolom, jól felkészültünk az ellenfél játékából.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Dunaújváros - FC Dabas (1:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Vasárnap délután egy jó iramú mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban. Úgy gondolom, jól felkészültünk az ellenfél játékából. Az első félidőben megszereztük a vezetést, egy szép támadás után sikerült Domokosnak a kapuba találnia. Sajnos sokáig nem örülhettünk, mivel egy balszerencsés találattal a hazai csapatnak sikerült egyenlíteni. A második félidőben mindkét csapatnak megvoltak a gólszerzési lehetőségei. Mi a 80. és 81. percben is ziccert hibáztunk, amellyel eldönthettük volna a mérkőzést. Egy kis szerencsével megnyerhettük volna a mérkőzést, de azért így sem lehetünk elégedetlenek. Dolgozunk keményen tovább, mivel ebben a bajnokságban nagyon kiélezett mérkőzések vannak. Készülünk a Monor elleni találkozóra.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.03.20. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dunaújvárosi Stadion
 
Dunaújváros – FC Dabas 1:1 (1:1)
Gól: Márton D (35′ – öngól) ill. Domokos B (29′)
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Márton, Dudás, Forgács, Földes, Erős, Domokos, Csomós, Hatvani, Puskás
Cserék: Berta, Bebők, Németh, Molnár, Fritz, Pusztai, Kovács

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK