Tovább folytatta remek tavaszi szereplését az FC Dabas II. Kettes csapatunk ezúttal az Alsónémedi SE otthonából távozott három bajnoki ponttal. A két februári vereséget (Aranyszarvas, Újhartyán) követően szinte megtáltosodott a Kemenes György által irányított FC Dabas II.

HÍREK: FC DABAS II

Alsónémedi SE - FC Dabas II (2:3)

Bravúros idegenbeli győzelem

Tovább folytatta remek tavaszi szereplését az FC Dabas II. Kettes csapatunk ezúttal az Alsónémedi SE otthonából távozott három bajnoki ponttal.

A két februári vereséget (Aranyszarvas, Újhartyán) követően szinte megtáltosodott a Kemenes György által irányított FC Dabas II. A március hónap eddigi mérlege, három bajnoki mérkőzés, három győzelem, 16 lőtt és mellé mindössze 5 kapott gól. A sorozatban elért 9 pontnak köszönhetően már a 10. helyről várhatjuk a soron következő 21. forduló nyitányát, ráadásul a 7. pozíciót elfoglaló Halásztelek is csupán egy győzelem távolságra van.

Az összecsapásra térve, nem csupán a három pont megszerzése tartozik a bravúr kategóriába, hanem az is, ahogy ezt sikerült elérni. Kétszer kerültünk ugyanis hátrányba a mérkőzés során, de előbb Rutterschmid Robin (1:1), majd Ordasi József (2:2) góljával sikerült egalizálnunk, végül pedig Talapka István a 63. percben szállította azt a találatot, ami nem csupán a vezető, hanem egyben a győztes is lett (2:3), ennek köszönhetően pedig végül ismételten három ponttal gazdagodtunk.

Noha a jövőre nézve abszolút bizakodásra adhat okot a sorozatban elért három győzelem, a következő fordulóban azonban annak az Örkény SE-nek az otthonába látogatunk, aki éllovasként a bajnoki cím legfőbb várományosa, így még az eddiginél is jobb teljesítményre lesz szükségünk, ha onnan is ponttal vagy pontokkal szeretnénk távozni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.03.20. (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Alsónémedi sportpálya

Alsónémedi SE – FC Dabas II 2:3 (2:1)
Gól: Balázs G (23′), Szalai J (40′) ill. Rutterschmid K (29′), Ordasi J (47′), Talapka I (63′)

FC Dabas: Petrányi – Talapka, Danyis, Ordasi, Rutterschmid, Kicska, Farkas Cs, Farkas Zs, Lévai N, Fodor G, Molnár Z
Cserék: Balogh, Zsíros, Berkes, Bujdosó, Venicz, Inczé, Kurucz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK