Kicska Tamás, az U8/U9-es csapat vezetőedzője a hétfői FOCIZZUNK EGYÜTT A JÖVŐÉRT labdarúgó tornát követően az alábbi értékelést közölte: "Egy nagyon színvonalas, erős tornán házigazdaként nagyon jó részt venni, ráadásul a gyerekeknek, mind az U8-nak, mind az U9-nek az első komoly megmérettetése volt a Bozsik tornákon és edzőmeccseken kívül."

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U8 / U9)

Kicska Tamás

FOCIZZUNK EGYÜTT A JÖVŐÉRT

Kicska Tamás, az U8/U9-es csapat vezetőedzője a hétfői FOCIZZUNK EGYÜTT A JÖVŐÉRT labdarúgó tornát követően az alábbi értékelést közölte:

“Egy nagyon színvonalas, erős tornán házigazdaként nagyon jó részt venni, ráadásul a gyerekeknek, mind az U8-nak, mind az U9-nek az első komoly megmérettetése volt a Bozsik tornákon és edzőmeccseken kívül.

U8 értékelés:
“A Ferencvárosi TC-vel és a KLC-vel került össze csapatunk. Az első mérkőzést az FTC ellen vívtuk, azonban az összecsapás sajnos nem a mi győzelmünkkel ért véget. Kijött a fizikális és tudásbeli különbség, de a srácok ettől függetlenül küzdöttek, amíg tudtak. A második mérkőzésen a KLC ellen már sokkal bátrabban és pontosabban játszottunk, láthattam a labdakihozatalunkat is, amiből gólt is tudtunk szerezni. A bronzmérkőzésen a KTE csapatával játszottunk egy végletekig kiélezett, parázs meccset, amit végül a Kecskeméti TE nyert meg. Összességében elégedett vagyok a gyerekekkel, köszönjük a szülőknek, segítőknek és a szervezőknek ezt a remek tornát. Hajrá Dabas!”

U9 értékelés:
“Az U9-es csapatunk a KTE és a Cegléd csapatával került egy csoportba. Az első meccsen a KTE csapatától szenvedtünk vereséget, ami nagyon fájó volt, mert végig birtokoltuk a labdát, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azonban végül mégsem tudtunk nyerni. A Cegléd ellen a szintén hasonló forgatókönyv ellenére már egy döntetlent sikerül elérnünk, itt már láthatóan jobban pörögtek a srácok. Az 5. helyért folyó harcban azonban a SZAC már nem bírt két vállra fektetni minket, nagyon elkapták a srácok a ritmust és magabiztosan behúztak a meccset, ezzel pedig az 5. helyen végeztünk. Kicsit több volt ebben is, hasonlóan, mint az U8-nál, de az első tornán, ami elég magas színvonalú volt, maximálisan elégedett vagyok a gyerekekkel.”

Legjobb hazai játékos (U8): Bálint Botond
Legjobb hazai játékos (U9): Tarjányi Mátyás
2021.10.09 (szombat, 9:50)
Százhalombattai VUK SE II. – FC Dabas 4:3 (1:2)
Gól: Vízer Sz (3)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK