Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az FTC elleni bemutató mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "2022. március 14-én U14-es csapatunk a „FOCIZZUNK EGYÜTT A JÖVŐÉRT" utánpótlás torna lezárása előtt egy jól sikerült, bemutató mérkőzést játszott a Ferencvárosi TC hasonló korosztályú csapata ellen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

FC Dabas U14 - Ferencvárosi TC

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az FTC elleni bemutató mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

“2022. március 14-én U14-es csapatunk a „FOCIZZUNK EGYÜTT A JÖVŐÉRT” utánpótlás torna lezárása előtt egy jól sikerült, bemutató mérkőzést játszott a Ferencvárosi TC hasonló korosztályú csapata ellen.

Játékosaink a mérkőzés első részében bátran játszottak és abszolút egyenrangú ellenfelei voltak az FTC fiataljainak. Természetesen, ahogy telt az idő, úgy már lehetett látni, hogy a vendégek komolyabb játékerőt képviselnek. A Ferencváros ritmust váltott és hibáinkat kihasználva meg is nyerte a mérkőzést.

A mai napon azonban nem az eredmények voltak a fontosak, hanem az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a szüleikkel együtt ezen a gyönyörű tavaszi napon. Köszönöm mind a hat klubnak (U7-8-9-11) hogy elfogadták a meghívást és a részvételt.

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Békéscsabai Kórház utcai Stadion
2022.03.12 (Szombat, 14:00)

Békéscsaba UFC – FC Dabas U14 4:2 (2:1)
Gól: Antal T M (19′), Somodi M (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK