Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Tápiószecső FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A mai napon ellenfelünk minden hibáját könyörtelenül kihasználtuk. Nem szokásom kiemelni senkit, mert a csapat éri el az eredményt, de nem mehetek el szó nélkül Rutterschmid Robin teljesítménye mellett, aki két mérkőzésen 9 góllal terhelte meg az ellenfeleink hálóját

Edzői értékelés (DABAS II)

KEMENES GYÖRGY

FC Dabas ll - Tápiószecső FC (7:1)

Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Tápiószecső FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“A mai napon ellenfelünk minden hibáját könyörtelenül kihasználtuk. Nem szokásom kiemelni senkit, mert a csapat éri el az eredményt, de nem mehetek el szó nélkül Rutterschmid Robin teljesítménye mellett, aki két mérkőzésen 9 góllal terhelte meg az ellenfeleink hálóját, valamint külön öröm számomra, hogy egy újabb tehetséges fiatal játékos, Bujdosó Dániel mutatkozott be felnőtt bajnoki mérkőzésen.

Ma nem volt gyenge pontja a csapatnak. Örülünk a győzelemnek, dolgozunk tovább.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.03.12. (Szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Tápiószecső FC 7:1 (4:0)
Gól: Rutterschmid R (7′), Duhaj Á (9′), Rutterschmid R (18′), Rutterschmid R (32′), Rutterschmid R (66′), Rutterschmid R (78′), Kicska T (89′) ill. Gál M (87′)

FC Dabas: Berta – Talapka, Danyis, Bebők, Rutterschmid, Duhaj, Kicska, Farkas Cs, Fodor G, Molnár Z
Cserék: Balogh, Ordasi, Zsíros, Berkes, Bujdosó, Venicz, Petrányi

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK