Vasárnap délután pest megyei rangadóra került sor. A Ceglédi VSE csapata látogatott a Wellis Sportparkba. Aki nem érkezett meg időben a lelátóra, az nem is láthatta azt, hogy a 2. percben Forgács beadását Puskás remekül bólintotta a vendég kapuba.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas – Ceglédi VSE (5:0)

Magabiztos győzelmet arattunk hazai pályán

Vasárnap délután pest megyei rangadóra került sor. A Ceglédi VSE csapata látogatott a Wellis Sportparkba.

Aki nem érkezett meg időben a lelátóra, az nem is láthatta azt, hogy a 2. percben Forgács beadását Puskás remekül bólintotta a vendég kapuba. (1:0) Sokáig nem kellett várni a következő találatra sem, ismét Puskás volt a főszereplő, aki a 18. percben került ziccerbe és mattolta a vendég hálóőrt. (2:0) Remekül kezdődött tehát számunkra az összecsapás. Az első félidőben volt még pár lehetőségünk, amelyet azonban nem sikerült értékesíteni, így a félidőben az eredményjelző 2:0-s eredményt mutatott.

A második játékrész is hasonló képet mutatott mint az első. Az 58. percben Domokos jó 25 méterről szánta el magát lövésre, az életerős löketet a vendégek kapusa pedig nem tudta hárítani. (3:0) A 64. percben Puskás állt oda egy szabadrúgáshoz. 22 méterről elvégzett pontrúgása utat talált a kapuba, így megszerezte csapatunk negyedik, önmaga harmadik gólját (4:0). A 78. percben a csereként beállt Kovács is feliratkozott a gólszerzők közé, egy kapu előtti kavarodás után talált a kapuba. (5:0)

Nagyon sima mérkőzésen sikerült otthon tartanunk a bajnoki pontokat. Szép gólokat szerezve, abszolút megérdemelten szereztük meg a győzelmet hazai pályán. Folytatás vasárnap Dunaújvárosban. Reméljük ott is hasonló játékot tudunk felmutatni, hogy pont vagy pontokkal térhessünk haza.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.03.13. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Ceglédi VSE 5:0 (2:0)
Gól: Puskás Z (3′), Puskás Z (18′), Domokos B (58′), Puskás Z (64′), Kovács P (78′) ill. –
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Márton, Dudás, Forgács, Földes, Erős, Domokos, Hatvani, Lévai, Puskás
Cserék: Berta, Csomós, Németh, Fritz, Bebők, Kovács, Molnár

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK