Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Egész héten jól dolgoztak a srácok. Lehetett érezni, hogy mindenki maximálisan készül a bajnoki mérkőzésre.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

FC Dabas – Ceglédi VSE (5:0)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Egész héten jól dolgoztak a srácok. Lehetett érezni, hogy mindenki maximálisan készül a bajnoki mérkőzésre.

Remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen már 18 perc játék után két góllal vezettünk. Egész mérkőzés alatt higgadtan és jól játszottunk. Örülök, hogy kezd kijönni a hétköznap beletett edzésmunka a hétvégi bajnoki mérkőzésben is. Már az előző bajnoki mérkőzésen is láttam pozitív dolgokat, ezen a mérkőzésen pedig egyre több jó dolgot láttam vissza a pályán. Persze vannak még hibák, amelyeket javítani kell, de jó úton haladunk. Fontos volt, hogy jól kezdjük a mérkőzést, fontos volt, hogy már az elején gólt szerezzünk, ezután pedig a kínálkozó lehetőségeket jól használtuk ki.

Gratulálok a srácoknak, úgy gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Dolgozunk tovább, szeretnénk minél több győzelmet elérni a bajnokság további részében.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.03.13. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – Ceglédi VSE 5:0 (2:0
Gól: Puskás Z (3′), Puskás Z (18′), Domokos B (58′), Puskás Z (64′), Kovács P (78′) ill. –
 
FC Dabas: Hermány – Kiss, Márton, Dudás, Forgács, Földes, Erős, Domokos, Hatvani, Lévai, Puskás
Cserék: Berta, Csomós, Németh, Fritz, Bebők, Kovács, Molnár

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK