Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Békéscsaba UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A szombati napon Békéscsabára látogattunk az U14-es csapattal bajnoki mérkőzésre. Sajnos reggelre három játékosunk is beteget jelentett, így nem túl jó előjelekkel indultunk el.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Ledő László

Békéscsaba UFC - FC Dabas U14 (4:2)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Békéscsaba UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati napon Békéscsabára látogattunk az U14-es csapattal bajnoki mérkőzésre. Sajnos reggelre három játékosunk is beteget jelentett, így nem túl jó előjelekkel indultunk el.

Kettős érzések kavarognak bennem a mérkőzéssel kapcsolatban. Tudtuk, hogy van egy gyors csatáruk, aki ősszel is sok borsot tört az orrunk alá. Azt viszont nem gondoltam, hogy megint pontatlanul, alázat és hit nélkül fogunk játszani. Védekezésünk ismét szellős volt, illetve nagyon messziről fogtuk az ellenfelet, így területet adtunk a hazai csapatnak. Kétszer ki is használták, igaz 1:0-nál még egy szép akcióból egyenlíteni tudtunk. A félidő 2:1 volt.

Szünetben átbeszéltük, mit kell tenni, hogy megfordítsuk az eredményt. A mezőfölényünk megvolt a második félidőben, de sajnos a helyzeteinket nem rúgtuk be, két nagy hibánkat pedig góllal büntette a hazai csapat.

Összegezve, nem bírtuk el a hiányzó játékosainkat és emellett a hazai csapat mindent megtett, hogy otthon tartsa a 3pontot. Dolgozni kell tovább, mert egyelőre kevés, ha csak 4-5 játékos tesz meg mindent azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. Így igen nehéz tavasz elé nézünk.

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Békéscsabai Kórház utcai Stadion
2022.03.12 (Szombat, 14:00)

Békéscsaba UFC – FC Dabas U14 4:2 (2:1)
Gól: Antal T M (19′), Somodi M (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK