Két nem éppen az elvártak szerint végződött bajnoki összecsapást követően az elmúlt fordulóban már sikerült végre ismét pontot szereznie NB III-as első csapatunknak. Noha a sereghajtó Mohács ellen a döntetlennél előzetesen többet vártunk, de mégis kijelenthető, hogy pontot szerezve a javuló tendencia megkérdőjelezhetetlen. Ezek után most vasárnap pedig nem is lehet más célunk, mint a Szekszárd elleni tavaszi szezonnyitó összecsapáshoz hasonlóan mindhárom bajnoki pont bezsebelése hazai pályán.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Ceglédi VSE

NB lll. Közép-csoport - 25. Forduló

Két nem éppen az elvártak szerint végződött bajnoki összecsapást követően az elmúlt fordulóban már sikerült végre ismét pontot szereznie NB III-as első csapatunknak. Noha a sereghajtó Mohács ellen a döntetlennél előzetesen többet vártunk, de mégis kijelenthető, hogy pontot szerezve a javuló tendencia megkérdőjelezhetetlen. Ezek után most vasárnap pedig nem is lehet más célunk, mint a Szekszárd elleni tavaszi szezonnyitó összecsapáshoz hasonlóan mindhárom bajnoki pont bezsebelése hazai pályán. Lelkes dabasi publikumunk amúgy sem nagyon volt az elmúlt időszakban ahhoz hozzászokva, hogy vereségeket lásson hétről hétre. A Kozármislenynek ugyan sikerült csapatunkat két vállra fektetnie két héttel ezelőtt Dabason, azonban ők ebben a szezonban némiképp más szintet képviselnek, 24 mérkőzésből elért 18 győzelmük és 6 döntetlenjük alighanem magárt beszél.

Visszakanyarodva a vasárnapi ütközetre, az a Ceglédi VSE látogat majd a Wellis Sportparkba, aki két helyezéssel és négy bajnoki ponttal követi az FC Dabast a tabellán. Kijelenthető tehát, hogy létfontosságú lenne a győzelem hazai részről, hogy hét pontra elszakadhassunk üldözőnktől, valamit ismét stabilizálni tudjuk helyünket a középmezőnyben.

Nagy szükség van tehát játékosaink támogatására, így mi más kérhetnénk lelkes publikumunktól és a klub szimpatizánsaitól, mint látogassanak ki a hét utolsó napján a Wellis Sportparkba és hajszolják győzelembe csapatunkat ezen az igen fontos bajnoki összecsapáson!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Ceglédi VSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.03.13. (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK