Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Bugyi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Szombaton megkezdte az U13-as csapatunk is a tavaszi bajnoki szezont. Bugyi csapatát fogadtuk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

Ledő László

FC Dabas U13 - Bugyi SE (11:2)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Bugyi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombaton megkezdte az U13-as csapatunk is a tavaszi bajnoki szezont. Bugyi csapatát fogadtuk. Keretünkben még mindig sok a beteg és az U14-es keretbe is sok feljátszónk van, így nem voltunk könnyű helyzetben. Szűkös a fiatal (2010-ben született játékosokból álló) keretünk, de a fiatalok így is mindent megtettek azért, hogy a mérkőzésen azt a játékot lássam, amit gyakorlunk edzéseken.

Nem indult simán a mérkőzés. Pontatlanok voltunk, a pálya talaja is megnehezítette a dolgunkat, mivel még nem edzettünk füvön. A védekezésünk laza volt, sok olyan szituációt alakítottunk ki, amiből rosszul jöttünk ki. A szünetben aztán átbeszéltük, hogy mit is kellene tennünk, hogy gördülékenyebb legyen a játékunk. Pozitívum, hogy váltani tudtak a srácok, így végül magabiztos győzelmet arattunk.

Gratulálok srácok! Hajrá Dabas!

2022.03.05 (Szombat, 12:00)
FC Dabas U13 – Bugyi SE 11:2 (4:2)
Gól: Vízer Sz (4), Kleineizl Cs (2), Laskai I (2), Janicsák J, Mihucz S, Török Cs (öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK