Fritz Attila, az FC Dabas U14-es korosztályának asszisztens edzője a Kiskőrösi LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adta: "U14-es korosztályunk vasárnap a Kiskőrös csapatát fogadta. Az első félidőben leginkább mezőnymunka folyt. A pálya talajával is "küzdöttek" a gyerekek

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Fritz Attila

FC Dabas U14 - Kiskőrösi LC (1:0)

Fritz Attila, az FC Dabas U14-es korosztályának asszisztens edzője a Kiskőrösi LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékeléseket adta:

U14-es korosztályunk vasárnap a Kiskőrös csapatát fogadta. Az első félidőben leginkább mezőnymunka folyt. A pálya talajával is “küzdöttek” a gyerekek, kissé még szokatlan volt számukra. Emiatt sok volt a ki nem kényszerített hiba és a sok pontatlan passz. Ettől függetlenül hajtottak és akartak a gyerekek. A második félidőben már némileg feljavult a játékunk. Egy szép szabadrúgásból meg is szereztük a vezetést (ami egyben a győztes gólt is jelentette). A meccs vége felé egyre több helyzetet alakítottunk ki, de sajnos ezek rendre kimaradtak.

Összességében dicséret illeti a gyerekeket, játékban és labdabirtoklásban is az ellenfél fölé nőttek. Dolgozunk tovább! Hajrá Dabas!”

2022.03.06 (Vasárnap, 13:00)
FC Dabas U14 – Kiskőrösi LC 1:0 (0:0)
Gól: Bajusz B (60′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK