Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a B Build Mohács elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Egy rendkívül rossz minőségű talajon kellett pályára lépnünk. Ez az egész mérkőzésre rányomta bélyegét. A korai bekapott gól és a pálya talaja sem kedvezett számunkra.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

B Build Mohács – FC Dabas (1:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a B Build Mohács elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Egy rendkívül rossz minőségű talajon kellett pályára lépnünk. Ez az egész mérkőzésre rányomta bélyegét. A korai bekapott gól és a pálya talaja sem kedvezett számunkra. Az egész mérkőzésre a küzdés volt a jellemző. A rossz minőségű pálya miatt folyamatos játék nem alakulhatott ki, azonban próbáltunk ehhez alkalmazkodni. A kapott és a rúgott gólunk is rögzített szituáció után történt. Sok esetben érdekes játékvezetői ítéletek is tarkították a mérkőzést. A második félidőben ráerőltettük akaratunkat a hazai csapatra, úgy gondolom ebben a félidőben jobban is játszottunk, de végül nem sikerült megszereznünk a győztes találatot. Küzdöttünk becsülettel, ez azonban ma csak a döntetlen elérésére volt elegendő. Dolgozunk tovább, próbálunk minél jobban felkészülni a Cegléd ellen, hogy sikerüljön otthon tartani a bajnoki pontokat.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.03.06. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Mohács, Újvárosi Stadion

B Build Mohács – FC Dabas 1:1 (1:1)
Gól: Gól: Csernik Zs (14′) ill. Lévai N (38′)

FC Dabas: Hermány – Földes, Márton, Molnár, Pusztai, Kiss, Erős, Domokos, Lévai, Hatvani, Puskás
Csere: Berta, Németh, Czili, Talapka, Bebők, Kovács, Csomós

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK