Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a HR-Rent Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a legfőbb bajnokesélyes csapat érkezett hozzánk. Megérdemelt győzelmet aratott a Kozármisleny csapata,

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny (0:3)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a HR-Rent Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a legfőbb bajnokesélyes csapat érkezett hozzánk. Megérdemelt győzelmet aratott a Kozármisleny csapata, helyzetünket tovább nehezítette, hogy a 40. perctől megfogyatkoztunk, és tíz emberrel voltunk kénytelenek tovább folytatni a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy a bajnokság legjobb csapata ellen játszottunk. Bosszantó ugyanakkor, hogy elkerülhető gólokat kaptunk, gondolok itt a két szöglet utáni fejesből szerzett gólra.

Noha készültünk a rögzített szituációkra, sajnos azonban mégsem sikerült jól levédekezni ezeket a pontrúgásokat. A kiállítás után próbáltuk stabilizálni a védelmet és gyors kontratámadásokat vezetni, de sajnos gólra nem futotta az erőnkből. Gratulálok a Kozármislenyi csapatnak, kívánom, hogy a céljaikat érjék el a bajnokságban.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.02.27. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – HR-Rent Kozármisleny (0:3)
Gól: – ill. Tóth Z (15′), Beke P (44′), Tóth Z (61′)

Kiállítás: Dudás D (40′) ill. –

FC Dabas: Hermány – Dudás, Forgács, Molnár, Márton, Domokos, Hatvani, Lévai, Erős, Puskás, Kovács
Cserék: Berta, Földes, Pusztai, Talapka, Molnár, Csomós, Bebők

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK