Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Szigethalom elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U14-es korosztályunk szerdán a Szigethalom csapatát látta vendégül edzőmérkőzés keretén belül.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U14 - Szigethalom (0:1)

Ledő László, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője a Szigethalom elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U14-es korosztályunk szerdán a Szigethalom csapatát látta vendégül edzőmérkőzés keretén belül. A felkészülésünk utolsó mérkőzésére még mindig nem tudtunk teljes létszámban felállni. Azt kértem a srácoktól, hogy a védekezésünkre figyeljünk oda és a széleken próbáljunk az ellenfelünk mögé kerülni.

A védekezésünk egy-két megingástól eltekintve jól működött. Támadásban kicsit pontatlanok és erőtlenek voltunk. A hibákon még javítanunk kell, és reményeim szerint a sérült és beteg játékosainkkal kiegészülve, bizakodással várhatjuk a jövő heti bajnokit.

Összességében tehát kijelenthető, hogy egy kiegyenlített mérkőzésen ellenfelünk talált egy gólt, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

Hajrá Dabas!”

2022.02.13 (Vasárnap)

FC Dabas U14 – Szigethalom (0:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK