Vasárnap délután nehéz mérkőzésre számíthattunk, mivel a listavezető és egyben bajnokesélyes Kozármisleny látogatott a Wellis Sportparkba. Rögtön a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést a vendég gárda, csapatunk csak nehezen tudott kijönni a szorításból.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny (0:3)

Hosszú idő után szenvedtünk ismét vereséget hazai pályán

Vasárnap délután nehéz mérkőzésre számíthattunk, mivel a listavezető és egyben bajnokesélyes Kozármisleny látogatott a Wellis Sportparkba.

Rögtön a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést a vendég gárda, csapatunk csak nehezen tudott kijönni a szorításból. Az ellenfélnek volt két-három nagy lehetősége a gólszerzésre, de a kapu előtt nem voltak higgadtak az ellenfél támadói. Védekezésre kényszerültünk, nehezen tudtuk a labdákat az ellenfél támadó harmadába juttatni, ezáltal csak ritkán kellett a kozármislenyi hálóőrnek a labdához érnie. A mérkőzés 15. percében aztán egy szögletet követően 7 méterről egy fejesgóllal megszerezték a vezetést a vendégek (0:1). Ráadásul továbbra is lendületben maradtak az Aczél Zoltán irányította vendégek. Tovább nehezítette a helyzetünket, hogy Dudás Dániel két perc alatt összeszedett 2 sárga lapot, ezáltal csapatunk a 40. percben megfogyatkozott. A 42. percben ráadásul egy könnyen elszórt labdára csapott le az egyik kozármislenyi támadó, majd azt jól kihasználva megszerezték a második góljukat is (0:2). Ennek köszönhetően gyakorlatilag egy félidő alatt el is dőlt a mérkőzés.

A második játékrészre Fehér Ádám vezetőedző megpróbálta stabilizálni a védelmet és gyors kontratámadásokat véghez vinni. A 61. percben azonban végleg eldőlt a mérkőzés. Ismét egy szöglet utáni fejest követően került a labda a kapunkba (0:3). A hátralevő időben az eredmény már nem változott, így végül ismételten pont nélkül maradtunk.

Sajnos nem sikerült megszorongatnunk a bajnokesélyes csapatot, hazai pályán, sima három gólos vereséget szenvedtünk. Vasárnap Mohácsra utazunk, ahol nagy szükségünk lenne a három bajnoki pontra, de tudjuk, hogy ebben a bajnokságban egyik csapat ellen sem egyszerű megszerezni a győzelmet. Ráadásul tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Forgács és Dudás is eltiltását fogja tölteni ezen az összecsapáson.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.02.27. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – HR-Rent Kozármisleny (0:3)
Gól: – ill. Tóth Z (15′), Beke P (44′), Tóth Z (61′)

Kiállítás: Dudás D (40′) ill. –

FC Dabas: Hermány – Dudás, Forgács, Molnár, Márton, Domokos, Hatvani, Lévai, Erős, Puskás, Kovács
Cserék: Berta, Földes, Pusztai, Talapka, Molnár, Csomós, Bebők

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK