Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Hódmezővásárhelyi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Fájó és bosszantó vereséget szenvedtünk az idei első idegenbeli mérkőzésünkön. Rosszul kezdtük az összecsapást, ugyanis már rögtön a találkozó elején kaptunk egy elkerülhető gólt.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

HFC - FC Dabas (1:0)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Hódmezővásárhelyi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Fájó és bosszantó vereséget szenvedtünk az idei első idegenbeli mérkőzésünkön. Rosszul kezdtük az összecsapást, ugyanis már rögtön a találkozó elején kaptunk egy elkerülhető gólt. Ez egy kicsit meg is fogta a csapatot, nehezen találtuk meg a játék ritmusát.

Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy élesebb volt a hazai csapat. Próbálkoztunk, tettük a dolgunkat becsülettel, helyzeteink is voltak, viszont ezeket nem sikerült gólra váltani. Számítottunk rá, hogy ilyen harcmodorú találkozó lesz, viszont szerettünk volna jobb eredményt elérni. Nehezen találtunk fogást a jól védekező hazai csapaton, igaz a mérkőzés végén még egy kapufát is lőttünk, de valamiért ezen a napon nem sikerült a kapuba találnunk.

Dolgozunk tovább, vasárnap hazai környezetben ismét nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis a listavezető Kozármisleny csapatát fogadjuk.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2022.02.20. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Hódmezővásárhely, Városi Stadion

HFC – FC Dabas (1:0)
Gól: Németh K (6′) ill. –

FC Dabas: Hermány – Földes, Dudás, Forgács, Molnár, Fritz, Lévai, Domokos, Erős, Pusztai, Puskás
Cserék: Berta, Németh, Kovács, Hatvani, Csomós, Czili, Márton

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK