Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője az Aranyszarvas SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az igen szeles időben megrendezésre került mérkőzést finoman szólva is megilletődötten kezdtük. Két száz százalékos helyzetet kihagytunk, ami egy bajnoki címre is esélyes csapat ellen egyszerűen megengedhetetlen.

Edzői értékelés (DABAS II)

KEMENES GYÖRGY

Aranyszarvas SE - FC Dabas II (3:1)

Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője az Aranyszarvas SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Az igen szeles időben megrendezésre került mérkőzést finoman szólva is megilletődötten kezdtük. Két száz százalékos helyzetet kihagytunk, ami egy bajnoki címre is esélyes csapat ellen egyszerűen megengedhetetlen. Játékosaim az első játékrészben bekapott két gól ellenére a mérkőzés nagy részében teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak. Természetesen az Aranyszarvas többet birtokolta a labdát és jobban is használta ki kínálkozó lehetőségeit, így összességében teljesen megérdemelten tartotta otthon a pontokat.

Páran sajnos tudásuk alatt teljesítettek a csapatomban, de a második félidőben látott teljesítményünk mégis bizakodásra adhat okot a jövőre nézve. A helyzeteink alapján szorosabbá is tehettük volna a mérkőzést, de mégis azt mondom, hogy jó irányba haladunk.

Készülünk tovább, jövő hétvégén ugyanis fontos összecsapás vár ránk az Újhartyán ellen hazai pályán.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.02.19 (szombat, 14:00)
Helyszín: Tápiószentmárton, Tápiószentmártoni Sporttelep

Aranyszarvas SE – FC Dabas 3:1 (2:0)
Gól: Majoros Sz (31′),  Németh D (35′), Krajcz M (55′) ill. Venicz Á (70′)

FC Dabas: Berta – Talapka, Danyis, Márton, Ordasi, Czili, Rutterschmid, Kicska, Farkas Cs, Zsíros, Fodor
Cserék: Petrányi, Duhaj, Venicz Farkas Zs, Incze, Molnár, Kurucz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK