Szombat délután megkezdte bajnoki szereplését az FC Dabas II is. Kemenes György csapata első idei tétmérkőzését a Pest megye II. osztály déli csoportjának 3. helyén telelő Aranyszarvas SE ellen vívta idegenben.

HÍREK: FC DABAS II

Aranyszarvas SE - FC Dabas II (3:1)

A pontszerzés ezúttal elmaradt

Szombat délután megkezdte bajnoki szereplését az FC Dabas II is. Kemenes György csapata első idei tétmérkőzését a Pest megye II. osztály déli csoportjának 3. helyén telelő Aranyszarvas SE ellen vívta idegenben.

Ahogy az várható volt, a hazaiak próbálták ráerőltetni akaratukat csapatunkra és ez több-kevesebb sikerrel össze is jött nekik. Az első fél óra végéig sikerült tartani magunkat, ráadásul még gólszerzési lehetőségeink is adódtak, azonban a 31. és a 35. percben bekapott két találat mégis igen gyorsan megpecsételte a sorsunkat (2:0).

A szünetet követően az 55. percben ráadásul a hazaiak meg tudták szerezni harmadik találatukat, amivel lényegében le is zárult az összecsapás érdemi része (3:0). A 70. percben a csereként pályára lépő Venicz Áron góljának köszönhetően ugyan sikerült némileg visszakapaszkodnunk a mérkőzésbe (3:1), több találatra azonban már nem futotta erőnkből, még a frissen beálló cserejátékosaink segítségével sem.

A végeredmény szempontjából simának tűnő eredmény ellenére mégsem volt ez olyan könnyen megszerzett három pont a hazaiak számára. Csapatunk a mérkőzés bizonyos periódusaiban ugyanis teljesen egyenrangú partnere volt a bajnoki címre is esélyes tápiószentmártoni csapatnak. Amennyiben a kínálkozó lehetőségeinket pedig gólra tudjuk váltani, még akár az egy pont megszerzése sem lett volna hiú ábránd.

Ez a hajó azonban most elúszott. Előre kell tekinteni és készülni kell tovább, mert hamarosan máris itt a következő erőpróba. Jövő szombaton ugyanis hazai pályán azt az Újhartyán VSE-t fogadjuk, akik ellen már csupán presztízsből sem ajándékozhatunk oda jutalom pontokat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.02.19 (szombat, 14:00)
Helyszín: Tápiószentmárton, Tápiószentmártoni Sporttelep

Aranyszarvas SE – FC Dabas 3:1 (2:0)
Gól: Majoros Sz (31′),  Németh D (35′), Krajcz M (55′) ill. Venicz Á (70′)

FC Dabas: Berta – Talapka, Danyis, Márton, Ordasi, Czili, Rutterschmid, Kicska, Farkas Cs, Zsíros, Fodor
Cserék: Petrányi, Duhaj, Venicz Farkas Zs, Incze, Molnár, Kurucz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK